Bloggen fylder 3 år + mine yndlingsopskrifter

Hallelujah, i dag er det 3 år siden, at jeg offentliggjorde min blog! Tænk engang hvor tiden dog går hurtigt. På den anden side føles det også som meget lang tid siden, at jeg sad der for første gang, og delte mine tanker og opskrifter. Uden at vide, at det ville blive modtaget så flot. Jeg er virkelig taknemmelig for dig kære læser. Det er så fantastisk at vide, at det jeg laver, rent faktisk har værdi for andre. Uden dig var jeg ikke kommet så langt 🙂

I anledningen af bloggens fødselsdag, vil jeg dele de opskrifter, som jeg aller bedst kan lide. Det var faktisk vildt svært at vælge, men nu er jeg kommet frem til min top 10!

Mine 10 yndlingsopskrifter fra bloggen:

 1. Glutenfri grød med bæryoghurt

  Glutenfri grød med bæryoghurt-6465Det er rart med noget varmt om morgenen, derfor er jeg vild med grød til morgenmad. Samtidig elsker jeg også det friske fra bær og frugter, og det får man heldigvis også i denne opskrift, nemlig via den lækre bæryoghurt. Det både mætter, smager skønt, og giver næring og energi til dagen 🙂

 2. Kikærtesalat med blåbær

  Kikærtesalat med blåbær-2738Jeg elsker salat, og spiser det 2 gange om dagen, først som en del af min frokost, og derefter til sidst på aftenen. Denne her salat er jeg bare helt vildt med. Den mætter, smager dejlig røget, sødt og salt og så er grønkål i sæson lige nu!

 3. Bønne-linse dahl

  bønne-linse-dahl-3659Hvis jeg leder efter en ret, som er let at lave, smager godt og mætter på samme tid, ja så er det næsten altid en dahl jeg laver. Linser er virkelig skønne til sammenkogte retter, og jeg er vild med indiske krydderier som denne dahl består af.

 4. Quinærtedeller

  Quinærtedeller-5598Plantebaseret deller er både lækre til aftensmad og perfekte som pålæg til frokosten. Disse Quinærtedeller er en blanding af quinoa, ærter og en masse andre skønne ingredienser. Virkelig velsmagende, mættende og sunde.

 5. Glutenfri og vegansk pizza

  Glutenfri og vegansk pizza-6650Hvem elsker ikke pizza?! Vi får faktisk pizza næsten hver uge. Den samme skønne bund som her, men med forskelligt grøntsagsfyld fra gang til gang. Det er især let at lave pizza, hvis du på forhånd har lavet dobbelt portion dej, bagt bundene og puttet dem i fryseren! Så er det lige at tage op, og så skal du kun lave fyldet 😀

 6. Hjemmelavet sund nutella

  Hjemmelavet sund nutella-9110Hjemmelavet sund nutella er bare fantastisk! Hvis man lige trænger til lidt sundt sødt, så er den bare så god, især på knækbrød! Den er også super let at lave, hvilket er rart i en travl hverdag.

 7. Rå jordbær-lakrids-firkanter

  Rå jordbær-lakrids-firkanter-8519Rå kager, eller rawcakes som de ofte bliver kaldt, er helt klart min yndlingstype af desserter. Altid glutenfrit, vegansk og uden tilsat sukker, dermed meget mere mættende, næringsrigt og sundt. Disse rå jordbær-lakrids-firkanter er ikke til at stå for! Jeg er så vild med lakrids, og sammensætningen her med jordbær er bare vidunderlig skøn. Den kan også laves med hindbær, som giver det helt samme lækre resultat!

 8. Rå jordbærkage

  Rå jordbærkage-6582Og når jeg så ser denne smukke rå jordbærkage, drømmer jeg mig tilbage til sommer med friske, duftende jordbær! Denne kage skal uden tvivl laves igen, så snart jordbærsæsonen begynder igen. Jeg overraskede faktisk helt mig selv, da jeg lavede den. Havde slet ikke troet, at den ville blive så god, som den var! 😀

 9. Rød mælkebøttejuice

  Rød mælkebøttejuice-0642Når det er tid til udrensning, og påfyldning af grønt, så er juice min bedste ven. Jeg er især vild med smagen fra rødbede, ingefær og citron, blandet med grønne og basiske grøntsager. Rød mælkebøttejuice er en af mine favoritter, og så er det jo lidt sjovt at juice sit eget ukrudt! 😉

 10. Efter-arbejde-smoothie

  efter-arbeid-smoothie-01620Smoothies er helt klart noget jeg elsker. Jeg kan drikke dem på alle tider af døgnet. De er fyldt med fibre, vitaminer og mineraler, og så er det meget let at lave. Det er også næsten umuligt at lave en dårlig smoothie, hvis bare man bruger et par søde frugter sammen med nogle grøntsager. Jeg bruger ofte grøntsager som avocado, spinat, gulerod, kål, ingefær el. lign. Denne ”Efter-arbejde-smoothie” giver dig hurtigt energi, fibre som gør dit blodsukker mere stabilt, samt vitaminer og mineraler som din krop gnasker i sig!

Tusinde tak fordi du læser med. Jeg glæder mig til at dele flere lækre og sunde opskrifter med dig samt sundhedstips det kommende år!