15 hurtige om Lærke Lund

Vil du lære mig bedre at kende? Det er på tide med et anderledes, lidt sjovt og personligt blogindlæg! Derfor gik jeg i tænkeboksen og fandt på disse 15 hurtige facts om mig selv, så du kan lære mig endnu bedre at kende! 🙂

15 hurtige om Lærke Lund:
 1. Jeg er et stort ordensmenneske på alle områder. Jeg laver lister, systemer og ved hvor hver en lille ting har sin plads i mit hjem.
 2. Jeg har et fantastisk hverdagsritual som jeg laver hver dag i bilen på vej til arbejde. Jeg forestiller mig hvilken vidunderlig dag det er, at jeg er glad, at jeg har kontakt til mit indre, er sund og rask og mærker en healende og kærlig energi strømme igennem mig.
 3. Jeg kan godt komme til at smaske når jeg spiser! Især hvis jeg virkelig skal smage på noget, eller hvis jeg ikke er til stede når jeg spiser!
 4. Jeg har aldrig røget en eneste cigaret eller lignende i mit liv, og har tænkt mig at fortsætte sådan!
 5. Jeg fører dagbog over mit liv, og har gjort det fast siden jeg var teenager. Lige nu er jeg i gang med min dagbog nr. 16! Jeg er så glad for, at jeg har brugt tiden på det igennem årene. Det er virkelig værdifuldt, at kunne læse om min fortid, de tanker jeg havde og oplevelser!
 6. Jeg kan virkelig ikke fløjte, og har pt. opgivet at lære det.
 7. Jeg har som barn bidt negle, og er derfor i dag utrolig glad for mine lange negle, som dog ikke er specielt lange, fordi jeg bruger hænderne en del til hverdag, når jeg er på arbejde i børnehaven.
 8. Jeg er ikke den store shopper. Jeg tænker altid meget over mine personlige køb, men når det kommer til madindkøb må jeg nogle gange stoppe mig selv, når jeg putter endnu en ny økologisk vare ned i indkøbsvognen.
 9. Jeg kan ikke fordrage parfumelugte, men elsker derimod naturlige dufte som f.eks. blomsterdufte, æteriske olier, mynte og andre krydderurter.
 10. Min højre pegefinger siger en ”klik” lyd når jeg bøjer den, og jeg ved ikke hvorfor!
 11. Jeg har i mange år brugt en lady-cup i stedet for tamponer og bind, og det er en af de bedste køb jeg længe har foretaget mig!
 12. Jeg elsker salater, og laver 4 salater hver aften! To til mig og to til Christian. Den ene spiser vi efter aftensmaden, og den anden er til frokosten næste dag.
 13. Min yndlings filmgenre er romantiske komedier! Jeg ELSKER happy endings blandet med humor, det gør mig i godt humør.
 14. Jeg kan hverken lide kaffe, vin eller øl, og det har jeg det rigtig fint med. I stedet for elsker jeg urtete, vand og grøntsagsjuice!
 15. Jeg tager næsten altid hjemmefra med min vandflaske, et par gulerødder og en boks med nødder og superfoods. På den måde kan jeg altid få lidt energi hvis nødvendigt.

Tilmeld dig hjertens gerne mit nyhedsbrev (TILMELD DIG HER) – Og få min GRATIS e-bog “Grøn og sund inspiration” samt ca. 1 månedlig mail med sunde opskrifter og nyheder fra bloggen 🙂